terugbetalings- en retourbeleid

Ons terugbetalings- en retourbeleid geldt voor 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een bankafschrift nodig van de aanschaf van het artikel. Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restitutie wordt verleend:
Als er bij het boek duidelijke tekenen van gebruik te zien zijn.

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling. Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt het bedrag op uw rekening gestort.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Ruilen

We vervangen artikelen alleen als ze beschadigd zijn  Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op contact@reichertendebruijn.nl en stuur uw artikel naar:

Total Caro Productions
Attn. Reichert & de Bruijn Kookboek
Laarpark 22
4881 EC Zundert

Retourzendingen

Om uw product te retourneren, dient u uw product te sturen naar het bovenstaande adres. U betaalt zelf de verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u uw geld terugkrijgt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op het aanschafbedrag van het boek. Afhankelijk van waar u woont, kan het variëren hoelang het duurt voordat uw geruilde product bij u aankomt.

Hulp nodig?
Neem contact met ons op via+31 6 51089724 of contact@reichertendebruijn.nl voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retourzendingen.

Chat openen
1
WhatsApp met Reichert & De Bruijn
Hallo! 👋
Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. We helpen je graag verder.